PONT BLAU


 

La vida és molt dura al camp marroquí, al Rif. La recompensa pels dies treballats és escassa i malagraïda pels joves. Alí Labbi i hamid Achi busquen una vida més emocionant a la ciutat, a Tànger o Tetuan. Però la ciutat  és exigent, cruel i tot, i a la fi tant poc agraïda com el camp. Alí i Hamid, com ocells migratoris, decideixen volar, travessar l’estret cap a la rica i confortable Europa. Però l’home, a Europa, no és gaire diferent de la resta del món. la societat europea no és millor que la magribina a l’hora de tractar els desheretats, els sensefortuna desesperats. A la rica societat europea els dos joves esdevindran uns sensenom, uns desesperats sense identitat particular, esdevindran dos moros, dos il·legals.

En aquesta novel·la narro les experiències de dos joves, quasi adolescents, per volar, per fugir de la seva rutina, per fer-se adults amb la mínima intervenció del món que els envolta, amb el seu immens i estrenat de nou coratge. Tot no els sortirà bé, el món “dels altres”, la vida “dels altres”, s’interposarà entre ells i el seu futur.

Aquesta novel·la ha estat editada a principis d’any per Marfil, empresa editorial valenciana radicada a Alcoi. http://www.editorialmarfil.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s