Bienve Moya

Llegendes d'arreu

Sacrificar Carot, sacrificar ERC

En l’Avui del 27 de març, Vicent Sanchis adverteix al món de “La castanya d’Esquerra”. No diu simplement que ERC perdrà vots (molts), sinó que es fotarà una gran castanya, una gran hòstia. I tot això basant-se en els sondejos i uns quants raonaments, uns més encertats que els altres. De moment, però, ja hem amollat el llast, i donada la novetat a aquells qui encara pensaven votar ERC: “Al loro”, parafrasejant un gran estadista, “aviso als navegants que Esquerra és una opció perdedora”. I amb l’afició que sent el nostre poble (i suposo que molts d’altres) per escaquejar-se sempre de la foto on surt el perdedor… doncs, ja està cantat; i tal dia farà un any.

El mateix dia, l’humanitari José Ónega, a la Vanguardia ens fa saber que: “Me lo cuentan en Madrid, y lo acojo por toda su carga de humanidad (sic). Carot Rovira esta preocupado por su futuro. Muchas veces se le ha oído una pregunta a sus compañeros que suena angustiada: ¿Que vais  ha hacer conmigo? Y la respuesta no le aporta ninguna tranquilidad “Nadie en Erc sabe lo que será de ninguno de nosotros. La triste incógnita de la incertidumbre electoral.

Pel que sembla als humanitaris  contertulians de Madrid els preocupa molt el futur d’en Carot (a qui, fora de que l’afusellin, li han desitjat de tot, i res de bo). a Madrid, per posar dos exemples, ningú es pregunta el mateix en relació al ciudadano Albert Rivera, o pel popular Daniel Cirera? només tenen ulls  humanitaris per plorar pel pobre Carot? Quina mala llet la del ciutadà Ónega, amb humanitaris d’aquest pelatge, va ben venuda la humanitat.

També llegeixo, ara no recordo en l’Avui de quin dia, que Mas, que ha decidit fer el porta porta venent trastos vells (el seu discurs), i que s’indigna per la resposta que pugui donar el TP sobre l’Estatut, i diu que ningú pot suplantar la decisió dels catalans; Però, “bueeeeeeeno”, no va ser ell (amb algú altre) que en nom de no se sap quin poble, va arribar-se a veure en Zapatero per negociar les retallades de l’estatut aprovat pel Parlament, fent-se una foto tots junts, perquè en quedés constància!

Mira, només per això , jo ja m’ho romiaria de no votar ERC. Ningú es recorda ja de l’eslògan amb que Herri Batasuna va aconseguir el seu màxim nombre de vots a Catalunya i a la resta d’Espanya: “Vota Herri Batasuna, eso sí les jode”. Doncs, si insisteixen, la cosa potser podria anar per aquí, oi?

Anuncis

Single Post Navigation

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: